RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand IF drift og bruk av hall

Det er pinlig å se hvilke tanker og ideer som kommer til uttrykk i Nordstrands Blad angående NIF og hallbruk på Nordstrand.

Om siste uttalelser hadde kommet fra personer jeg antar har hatt en brøkdel av den dugnadsinnsats for klubben og anlegget de "uthengte" har lagt ned, hadde det kanskje vært timelig å uttrykke seg offentlig.

Vidløftige ideer og påstander fremsatt av enkelt personer og pengeflyttere med akrobatiske finansieringsforslag, har en mer eller mindre aldri sett på årsmøter hvor de ulike dugnadsoppgaver skal fordeles. De årsmøter jeg har deltatt på har ikke akkurat foregått i overfylte klubblokaler.

Kampvoteringer om fordelingen av verv i klubben er dessverre en sjeldenhet.

En bør ikke glemme at hele idrettsanlegget på Nordstrand både hall, gresslette og skibakke er og ble bygget opp i ren dugnadsånd av mange mennesker med interesse for idrett og ikke minst gleden av å legge forholdene til rette for barn og ungdom med sunne interesser.

Elitedrift av idrett er et annet tema, men som et forbilde for barn helt sikkert også viktig, spørsmålet er til hvilken kostnad og hvem skal bære dette?

Det bør være opplagt at å drive en idrett som betinger bruk av oppvarmede haller nødvendigvis må ha et høyere kostnadsnivå, enn å løpe rundt på en gresslette eller for den saks skyld gå eller stå på et par ski. Det er urimelig å forlange at alle andre skal være med på å subsidiere sin egen interesse og aktivitet.

Jeg vil til slutt oppfordre alle interesserte av idrett og idrettsorganisering å møte opp i de korrekte fora hvor disse diskusjoner bør holdes årsmøtet i Nordstrand IF.

Per Thelle Jacobsen

Nordstrand

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere