RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natalia Golofit jubler idet ballen går over streken. Gøril Ekholts pasning i bakrom spratt over keeperen, og Nordstrand vant med det 3-1.
Natalia Golofit jubler idet ballen går over streken. Gøril Ekholts pasning i bakrom spratt over keeperen, og Nordstrand vant med det 3-1. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Nordstrand klare for semifinale

Våkent Nordstrand-angrep sikret avansement i B-sluttspillet

NIFFEN: (Klasse Q) – Det var morsomt å slå et lag fra Haugesund, sier Ine Stene.

Hun var våkent frempå da Skjoldar-forsvaret kommuniserte dårlig med egen keeper. Et innlegg fra Kristine Holtekjølen snek seg mellom keeper og midtstopperne, og alt Ine trengte å gjøre var å bredside ballen i mål fra kloss hold.

– Jeg ble litt overrasket og tenkte at denne måtte jeg rekke. Jeg hadde bommet litt tidligere i kampen, så jeg kunne ikke bomme nå, sier målscoreren.

Hjem fra feire

Hun kom hjem fra ferie til denne kampen, og synes det var deilig å endelig bidra på fotballbanen igjen. Og hun var savnet.

– I dag fikk vi tilbake to spillere som har feriert, og det var bra, sier Cato Holtekjølen.

Hummer og kanari

Sammen med Dag Reinemo er han trener for Nordstrands juniorjenter.

– Jeg synes vi hadde full kontroll i førsteomgang, men vi leder bare 1-0 til pause. I andreomgang kommer vi også godt ut, og scorer vårt eneste ordentlige mål. Men så reduserer Skjoldar, og da blir det litt hummer og kanari, sier treneren.

Hyl og skrik

For da rogalendingene reduserte, kom de mer inn i kampen, og hver gang ballen var på Nordstrands banehalvdel hylte trenerbenken og supporterne deres som gale. Det påvirket imidlertid ikke Ine Stene og resten av Nordstrands-laget, som for øvrig spilte i grønne overtrekkvester på sin egen hjemmebane.

– Jeg er egentlig vant til litt skriking fra foreldre og trenere, men jeg synes det var litt mye. Når de skrek så mye som de gjorde synes jeg det er litt usportslig, sier hun.

Men istedenfor en Skjoldar-utligning, er det Nordstrand som setter spikeren i kista, idet en opprinnelig pasning i bakrom fra Gøril Ekholt spretter over keeperen. Dermed vinner Nordstrand 3-1, og nå er de klare for semifinale.

Skal score mål og vise lår

– Det er veldig artig å være i semifinale, og jeg håper og tror på finale nå. I semifinalen skal vi i hvert fall score mål og vise lår, avslutter Ine.

Fride Bakken scoret for øvrig Nordstrands andre mål. Det kom etter at et frispark i farlig posisjon gikk i stangen. Da var Fride våkent frempå, og headet ballen inn fra kloss hold.

Semifinalen spilles klokken 15.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere