*Nettavisen* Nyheter.

Nordstrand-mann bak Barnas kulturfestival

Førstkommende helg arrangeres Barnas kulturfestival på Hellerudsletta. Festival-general Jørn Johnsen styrer det hele fra hjemmekontoret i Heiasvingen på Brannfjell.

Årets festival går av stabelen på Exporamasenteret på Hellerudsletta 13. og 14. august. Johnsen lover et variert program- med selveste Idolgjengen som et av de store høydepunktene.

Viktige verdier

Johnsen tror årets festival kan bli den fineste noen gang, etter å ha arrangert den hele 10 ganger de siste 13 årene.
Vi har en visjon om å lage den fineste og beste festivalen av og for barn i Norden, hvor verdier som omsorg, kreativitet, inspirasjon og glede står i fokus, sier han til Nordstrands Blad. Johnsen mener festivalen kan fungere som et kulturbibliotek for barn og unge.
Vi ønsker å by på mange former for barnekultur- som idrett, teater, musikk og andre populære aktiviteter. Det er imidlertid viktig for oss at barna ikke skal være passive tilskuere, men tvert i mot aktive deltagere, fortsetter han.
Festivalen byr på et variert program, med teaterforestillinger som Fabeldyr i Regnskogen, Plask og Plunder og Hexagon og Babooz. Barna får møte kjente og kjære figurer som Kalle Klovn, Brannmann Sam, Franklin, Ole Brumm og Super Mario. I tillegg bys det på trampolineland, tråkkebåter for de minste, kanopadling for de litt større og 4-hjulinger for alle aldre. På området ellers blir det barnas bondegård med griser, høner, sauer, kaniner, ponnyer.
Her burde de fleste finne noe som passer, mener Johnsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag