RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand møter Vålerenga


VIF-keeper Lars Hirschfeldt i aksjon mot Ullern i fjor. I år er det Nordstrand som møter eliteserieklubben.
VIF-keeper Lars Hirschfeldt i aksjon mot Ullern i fjor. I år er det Nordstrand som møter eliteserieklubben. Foto: Foto: Arild Jacobsen
Nordstrand IF får drømmen til mange oslolag oppfylt, når Vålerenga er motstander i første cuprunde.

OSLO: Første runde i cupen er en stor folkefest i norsk fotball, og den store drømmen for mange klubber er å møte et lag fra øverste nivå. I år smiler de nok ekstra bredt på Nordtrand, for 4.-divisjonslaget møter Vålerenga i første serierunde.

Å få Oslos eneste eliteserielag i fotball på besøk pleier å bety både folkefest, en stor sportslig opplevelse og penger i kassa. Det opplevde Ullern i fjor, da 3000 tilskuere så laget tape 8-1 for Vålerenga. Dermed er det bare å glede seg til kamp 24. april på Hallager kunstgress.

– Som klubb så kunne man ikke fått en bedre trekning enn Vålerenga, vi håper og tror på en stor folkefest på hjemmebane den 24. april når Vålerenga kommer på besøk med sine beste menn, skriver Nordstrand på sine nettsider.

Møte mellom brødre

Det er bare noen få lag fra 4. divisjon som får være med i cupen. Norstrand var det lavest rangerte laget av de som var igjen, etter at to kvalikrunder var gjennomført.

Kampen kan også bli et familiemøte. For få uker siden ble det nemlig klart at Thomas Holm signerte fra Nordstrand. Han er bror av Vålerengas Daniel Fredheim Holm.

Det gjenstår å se om Thomas Holm blir å se på banen. Men både han og hovedtrener Per Inge Jacobsen har en fortid i Vålerenga. Det har også seks av spillerne i NIFs a-lagstropp.

Juveler møter Sandefjord

Flere breddeklubber fra Oslo får også storfint besøk. Frigg, som rykket ned til 3. divisjon i fjor, får besøk av Sandefjord fra 1. divisjon. Kompisgjengen Oslojuvelene, som til daglig spiller i 4. divisjon, møter Bærum, som også spiller på nest høyeste nivå.

Cupens første runde byr også på flere solide oslooppgjør. Lyn møter Skeid, i det som blir en reprise på treningskampen for et par uker siden. Lokomotiv Oslo, som nylig har rykket opp til 3. divisjon, spiller mot Grorud.

Kampene spilles 24. og 25. april, med avspark klokken 18.00. Vi i dittOslo vil overføre minst én kamp direkte på nett. Mer informasjon om dette kommer!

Her er alle Oslo-lagenes-kamper:

Nordstrand - Vålerenga

KFUM Oslo - Notodden

Lyn - Skeid

Hasle/Løren - Bærum

Oslojuvelene - Fredrikstad

Frigg - Sandefjord

Ørn-Horten - Kjelsås

Grorud – Lokomotiv Oslo

Se hele oversikten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere