RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SCORET TI: Anne Kjersti Suvdal ble kåret til Nordstrands beste da laget såvidt røk ut av NM etter en meget god offensiv kamp.
SCORET TI: Anne Kjersti Suvdal ble kåret til Nordstrands beste da laget såvidt røk ut av NM etter en meget god offensiv kamp. Foto: Foto:Solfrid Therese Nordbakk

Nordstrand overrasket Stabæk

Nordstrand røk ut av NM i håndball for kvinner etter en meget nervepirrende kamp mot Postenligaen motstander Stabæk.

NADDERUD: Nordstrand overrasket stort da de kun tapte 37-35 i NM-oppgjøret i Nadderudhallen.

– Det var noen hodeløse feil mot slutten som kostet oss seieren i dag. Hadde ikke vi bommet på to sjanser og fått to tekniske feil på de fem siste minuttene, tror jeg at vi hadde vunnet dette, sier toppscorer Anne Kjersti Suvdal rett etter kampen.

Opp og ned

Nordstrand startet kampen glitrende og gikk fort opp i 7-4 ledelse før vertene våknet. Midtveis i omgangen tok Stabæk gradvis over og på de siste fem minuttene av omgangen økte de forspranget til 19-15 til pause.

Trener Bendik Berg mener at laget tidvis var overlegne, men han er ikke fornøyd med at de holder trøkket oppe hele kampen.

– Vi må stå imot i lengre perioder. Stabæk kommer for lett til distanseskudd og på linjen i dag, sier Berg.

I andre omgang starter gjestene fra Nordstrand forrykende og laget snur kampen til 20-19 i løpet av fire minutter. Videre følger lagene hverandre tett, før Stabæk nok en gang får en solid luke.

Men Nordstrand nektet å gi seg og laget utlignet til 35-35 tre minutter før slutt. Dessverre for gjestene ble de felt av personlige feil og to bommer helt mot slutten.

Holdt høyt nivå

Ti-målscorer Anne Kjersti Suvdal var meget fornøyd med lagets prestasjoner etter kampen.

–I dag var vi veldig gode og var på høyde med Stabæk som er med i toppen i Postenligaen. Vi viser at vi holder nivået og dette må ha vært en underholdende kamp for de på tribunen, sier hun.

Hun innrømmer at det var surt å rke ut, selv om de møtte vanskelig motstand i dag.

– Vi hadde håpet på kvartfinale, men etter kampen i dag kan vi gå med hevet hode. Det ser veldig bra med tanke på resten av sesongen ,sier Suvdal.

Bendik Berg er selvsagt veldig skuffet over å ryke ut av NM, men tar med seg det positive i forkant av møtene mot Viking og Årstad i Bergen til helgen.

– Fremover er vi veldig gode og vi har et bra trykk når vi angriper, avslutter Bendik Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere