RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrand vant Østlandsserien

Søndag 19.mars sikret Nordstrand Jenter 90 seieren i Østlandsserien.

Nordstrand: Årets Østlandsserie besto denne sesongen av de 16 beste lagene fra Oslo/Akershus, Østfold og Hedemark/Opland. Serien har blitt spilt over 5 helger i perioden november 2005 til mars 2006.

Etter at Nordstrands jentene hadde "rotet bort" to kamper i starten på serien var stillingen foran finalerunden utrolig jevn. Nordstrand ledet, men med samme poengsum som Bækkelaget og med Helset og Nit/Hak bare et poeng bak. Dermed var det bare en ting å gjøre hvis man skulle ta hjem seriegullet, og det var å vinne de tre siste kampene.

Etter å ha storspilt og seiret mot Gjøvik/Vardal og Lørenskog med sifrene 22-14 og 23-16 var Nordstrand-jentene bare en kamp fra seriegullet. Motstanderen i den siste kampen var Kolbotn, et lag som Nordstrand har spilt mange tette og spennende kamper mot de siste årene. Også denne kampen skulle vise seg å bli spennende.

Nordstrand jentene førte kampen i det lengste, men mot slutten av kampen satte Kolbotn inn en sluttspurt som brakte dem likt med Nordstrand med bare noen minutter igjen å spille. Da var det Nordstrands hovedtrener Terje Gulbrandsen skred til verket. Han ba om time-out og beordret jentene sine til å holde hodet kaldt, før han sendte dem inn på banen igjen i en 4-2 formasjon.

Med dette trekket tok Nordstrand jentene igjen over kampen og vant til slutt vel fortjent med sifrene 18-16, og jentene kunne reise hjem til Nordstrands-høyden med nok et mesterskap. Vi gratulerer jentene og trenerteamet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere