RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrandhallen rives og bygges opp


Michael Bech Rehnqvist og BSK/NIF får fortsette å spille i Nordstrandhallen i eliteserien neste sesong. Begge foto: Arild Jacobsen
Michael Bech Rehnqvist og BSK/NIF får fortsette å spille i Nordstrandhallen i eliteserien neste sesong. Begge foto: Arild Jacobsen
Dermed blir det elitehåndball i Nordstrandhallen neste sesong.

NORDSTRAND: - Nå får både damelaget til NIF og herrelaget til BSK/NIF dispensasjon til å spille i Nordstrandhallen neste sesong, forteller Fredrik Wraamann i styringsgruppa i BSK/NIF.

Herrelaget hadde fått lov uansett som nyopprykket lag.

Krav fra forbundet

- Det var viktig for oss at damene skulle få spille her også, men det var et ufravikelig krav fra håndballforbundet at det måtte gjøres noe med hallen, sier Wraamann.

I halvannet år har en gruppe jobbet med planer om utbygging av hallen, men de har ikke kommet noen vei i forhold til hallstyret.

- Nå har det vært opprettet et utvalg i NIF som har jobbet med arenaer. Med områdene "Niffen", Nordseter og Hallager, forteller Wraamann.

Med Rolf Nyhus i spissen har de kommet til enighet, og hallstyret har gjort det klart at de vil gjøre hallen klar for eliteseriespill.

- Hvs skjer nå?

- Nå skal galleriet og tribunen på langsiden rives, og bygges opp på nytt, sier Wraamann. Nå får både NIF og BSK/NIF dispensasjon til å spille i Nordstrandhallen de neste fire årene hvis det foreligger nye planer om utvikling av hallen

- Vi synes det er veldig positivt at vi får spille i vår egen hall, som er en fantastisk hjemmearena, sier Fredrik Wraamann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere