*Nettavisen* Nyheter.

Nordstrandplatået er et stort lappverk

I det siste er vi i media daglig blitt foret med alvoret i den faretruende økningen av CO2 utslipp. I den forbindelsen er bilkjøring en av de største forurenserne. Mange av oss prøver av den grunn å sykle når vi skal ut å handle eller foreta andre småturer. Men da oppdager en hvor dårlig veiene her på Nordstrand er for sykling fordi det er lappeteppe over alt. Det er ubehagelig med all ristingen. Dessuten er alle disse skarpe hullkantene og vanndammene i veien farlige slik at uhell lett kan oppstå. Derfor er det nå god miljøpolitikk å utbedre asfaltveiene slik at de blir behageligere for oss syklister.

Dessuten bør det lages skikkelig sykkelveg i fra Ekebergsletta og ned i byen fordi Kongsveien er dårlig egnet for sykkelfelt i begge retninger. Dessuten trenger vi en god sykkelveg langs Mosseveien og i hvert fall frem til Nordstrandveien. Dette bør integreres i Bjørvikaplanen, for å få en god totalløsning.

Her har politikerne våre en stor utfordring for å få folk til å bli inspirert til å sykle mer. Det er valgår i år, så kanskje det kan skje noe positivt ?Wollert Rud

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.