*Nettavisen* Nyheter.

Nordstrands Blad-journalist hedret av politiet

Journalist Arne Vidar Jenssen i Nordstrands Blad er hedret med diplom fra Manglerud-politiet. Her sammen med stasjonssjef Gro Smedsrud, leder av etterforskningsavdelingen Trond Vennatrø og leder av forebyggende avdeling, Dag Harald Drevsjø. Foto: Foto: Politiet

Etter over 42 års godt samarbeid med politiet er journalist Arne Vidar Jenssen i Nordstrands Blad tildelt Manglerud politistasjons diplom og æreskrus.

MANGLERUD: «Denne utnevnelse blir gitt på bakgrunn av ditt engasjement, redelighet og pålitelighet i alle sammenhenger. Du nyter stor respekt hos politiet for din korrekte måte å formidle både små og store saker på. Vi takker deg for det gode samarbeidet» står det på diplomet.

Nordstrands Blad-journalisten begynte i lokalavisen samme år som den lokale politistasjon flyttet fra Bryn og Manglerud ble åpnet.

Arne Vidar har rykket ut til et utall trafikkulykker, branner, ran og andre hendelser med politiet til stede opp gjennom årene. Han har intervjuet menn og kvinner i uniform om store og små hendelser, om hyggelig forebyggende arbeid, om tragiske drap og om trafikkulykker uke etter uke, år etter år.

For en lokalavis er det avgjørende å ha et godt samarbeid med det lokale politiet, og at vi har en gjensidig forståelse for hverandres roller.

Ikke bare Arne Vidar Jenssen selv, men hele redaksjonen, setter enorm pris på denne tildelingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag