*Nettavisen* Nyheter.

Nordstrands Blad øker igjen!

– Det er spesielt hyggelig å vise til vekst i en tid hvor folk generelt bruker mindre tid på papiravis, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

På ett år har Nordstrands Blad fått 7.000 nye lesere. Det er tredje mest av alle aviser i Norge.

NORDSTRAND: Nordstrands Blads torsdagsutgave har i følge de siste offisielle lesertallsmålingene fra TNS Gallup 66.000 lesere hver uke.

Dette er 4.000 flere lesere enn for seks måneder siden, og 7.000 flere lesere på ett år.

De nye leserne er kommet til i et marked som for de store avisene preges av leserflukt fra papirutgavene.

– Anerkjennelse

Ansvarlig redaktør Tore Bollingmo for Loakalvisene Oslo, som Nordstrands Blad er en del av, er fornøyd.

– Dette er utrolig hyggelige tall og en anerkjennelse av den flotte jobben staben i Nordstrands Blad gjør, sier Bollingmo.

Det er bare søsteravisene Nordre Aker Budstikke og Ullern Avis Akersposten vest i Oslo som kan vise til større vekst i hele Norge.

– Samtidig vokser vi på nett, både på noblad.no og lokalavisenes felles nyhetsportal, dittoslo.no. Det er meget gledelig å se at interessen for lokale nyheter er så store, og det inspirerer oss til å stå på videre, sier Bollingmo.

LES OGSÅ: LEDER: Takk for tilliten

Generell nedgang

Bransjen meldte om en nedgang i lesertallene på sju prosent da tallene ble lagt frem onsdag 15. september. Lesertallene måles gjennom hele året ved lik metode for alle norske aviser.

Av de tre avisene som vokser mest i landet, tilhører altså alle Lokalavisene Oslo. Nordre Aker Budstikke går opp 83 prosent, Ullern Avis/Akersposten går opp 30,4 prosent, mens Nordstrands Blad går opp 11,9 prosent.

Et skår i gleden er at selskapets titler Lokalavisen Frogner/St. Hanshaugen, Lokalavisen Groruddalen og Østkantavisa mister lesere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.