RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrands Blad på flyttefot

Nordstrands Blad har flyttet inn i nye redaksjonslokaler i Østensjøveien på Bryn.

Etter 24 år i Raschs vei har Nordstrands Blad vokst seg ut av lokalene og er nå allerede på plass i Østensjøveien 36.

Lokalene ble for små, samtidig som de ulike avdelingene i huset befant seg i ulike etasjer. Derfor begynte vi for en tid tilbake å se oss om etter mer hensiktsmessige lokaler. Nå blir alle å finne på samme gulv i nye lokaler, og det ser vi frem til, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

Flyttingen skjedde onsdag denne uken. Avisen flyttet sist i 1982 opp til Karlsrud og Raschs vei, men før den tid har Nordstrand Blad gjennom 81 års historie stort sett hatt sine lokaler i sentrum. Siste stoppested før Karlsrud var i Grensen.

Dette er en flytting som først og fremst vil merkes av de ansatte. Det er i liten grad i redaksjonslokalene vi møter leserne våre. Våre journalister og våre salgskonsulenter skal være å finne i felten der det skjer ting i lokalmiljøet, og slik vil det fortsatt være, sier Bollingmo.

I samme lokaler som Nordstrands Blad i Østensjøveien vil også de ansatte i Lokalavisen Groruddalen bli å finne, en avis som eies og utgis av Nordstrands Blad AS. Postadressen til Nordstrands Blad forblir uendret (postboks 78, Lambertseter, 1101 Oslo), mens nytt telefonnummer blir 22 63 91 00. Kontaktinfo er ellers å finne på våre nettsider, www.noblad.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere