RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordstrands nye sokneprest


Espen Feilberg-Jacobsen går fra å være utenlandsjef i Sjømannskirken til jobben som sokneprest i Nordstrand menighet. Foto: Øyvind Hageberg Sæthre
Espen Feilberg-Jacobsen går fra å være utenlandsjef i Sjømannskirken til jobben som sokneprest i Nordstrand menighet. Foto: Øyvind Hageberg Sæthre
Espen Feilberg-Jacobsen er tilsatt som ny sokneprest i Nordstrand menighet. I mai inntar han prekestolen.

NORDSTRAND: Oslo Bispedømmeråd bestemte seg sent tirsdag kveld for å tilby den nåværende utenlandssjefen i Sjømannskirken jobben.

– Jeg takket ja umiddelbart, sier den blide «sarpingen» til Nordstrands Blad.

– Jeg vet at Nordstrand er en spennende og ressurssterk menighet i et lokalmiljø hvor det skjer mye. En menighet hvor jeg tror det blir mulig å bidra med mine erfaringer på en positiv måte, sier han.

Fra Sjømannskikren

54-åringen har vært ansatt i Sjømannskirken i 23 år. De siste 8 år som utenlandsjef, og før det prest i Santos, New Orleans, New York, Gran Canaria og Dubai.

– På flere av disse stedene har jeg vært med å bygge og å etablere kirker. Erfaringer som sikkert kan komme godt med på Nordstrand hvor jeg er kjent med at man ønsker å utvide kirken, forteller Feilberg-Jacobsen.

Velkommen

På menighetskontoret ble nyheten om den nye soknepresten tatt godt imot onsdag morgen.

– Vi er veldig glade for at Espen Feilberg-Jacobsen blir Erling Pettersens etterfølger, sier menighetsforvalter Vigdis Nielsen Bø.

– Vi ønsker han hjertelig velkommen til en spennende og flott menighet. Vi skal gjøre vårt beste for at han får en god tid på Nordstrand, lover hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere