RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge vant 21-0 over Belgia


ALT FOR NORGE: Thomas Rognlien, (f.v), Fredrik Hoff Eriksen, Christer Rönnmark og Ole Mossin Olesen drar denne uken til Tyskland for å kvalifisere Norge til VM i Sveits i desember.
ALT FOR NORGE: Thomas Rognlien, (f.v), Fredrik Hoff Eriksen, Christer Rönnmark og Ole Mossin Olesen drar denne uken til Tyskland for å kvalifisere Norge til VM i Sveits i desember. Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK
Norges innebandyherrer fikk det usedvanlig lett under første VM-kvalik kamp i Tyskland.

TYSKLAND/OSLO: Norge feide Belgia av banen med 21-0 i den første VM-kvalifiseringskampen mot Belgia i Münster, Tyskland.

Dette er Norges største seier noen gang i en landskamp for menn. Det er også første gang siden 1995 at Norge holder nullen i en landskamp.

Tunets spillere markerte seg også på banen for Norge. Christer Rönmark holdt nullen, mens Ole Mossin Olesen (3) og Fredrik Hoff Eriksen (1) var med å score for Norge. Thomas Rognlien noterte tre målgivende pasninger.

Les også: Skal sende Norge til VM i Sveits

Norge møter Frankrike (torsdag), Danmark (fredag), Tyskland (lørdag) og Spania (søndag)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere