RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges beste fashion-frisør


Vibeke Dahl Christensen ble 1.februar kåret til norges beste Fashion-frisør. Her farger hun håret til Kjersti Alviniussen.
Vibeke Dahl Christensen ble 1.februar kåret til norges beste Fashion-frisør. Her farger hun håret til Kjersti Alviniussen.
1.februar ble Vibeke Dahl Christensen kåret til Norgesmester i full fashion i Oslo spektrum. Det er gøy å vite at andre ser på meg som en kreativ person, sier hovedpersonen selv til Lokalavisen.

ST.HANSHAUGEN: Vibeke Dahl Christensen, som til daglig jobber på Tango Frisør i St.Hanshaugen senteret, trodde aldri hun skulle vinne NM da hun så hvilken konkurranse hun fikk.

Det føltes skikkelig godt da de leste opp navnet mitt som vinner. Da jeg så modellene komme ut før annonseringen så jeg utrolig mye bra. Jeg var helt sikker på at jeg ikke kom til å vinne, sier den glade vinneren som ble nummer to i fjor.

Jeg har gått i ett år og sagt at jeg skulle vinne i år, smiler hun.

Og ikke nok med det. Rett etterpå ble hun ropt opp på scenen igjen, da hun ble kåret som tredje beste frisør internasjonalt.

Det var helt merkelig. Det er jo en kjempeanerkjennelse å være blant de tre beste internasjonalt, sier Vibeke.

God læremester

Den nybakte vinneren gir også daglig leder hos Tango Frisør, June Eriksen, en stor del av æren.

Hun er en god sjef, som vet hvordan ting funker. Hun har trenet meg de årene jeg har vært her og jeg har lært utrolig mange teknikker av henne. Dessuten får jeg lov å være kreativ her, skryter hun.

Skryter av St.Hanshaugen

Og hun skryter også av arbeidsmiljøet hos frisøren.

Det er en flott gjeng som jobber her. Vi har en felles forståelse på hvordan ting skal være. Her setter vi kunden i fokus og det er ikke noe stressende miljø, sier Vibeke.

Og hun får støtte av Kjersti Alviniussen som blir klippet av Vibeke når Lokalavisen er på besøk.

Jeg har vært kunde her i mange år. Atmosfæren her er helt spesiell. Dessuten er de utrolig flinke og de yter en fantastisk service, skryter hun.

Ja, St.Hanshaugen er bra. Folkene som er innom er utrolig hyggelige og lett å snakke med, avslutter den kreative norgesmesteren, Vibeke Dahl Christensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere