RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges feteste gaming event

Søndag inviterte Konsollguiden alle spillesugne DS-eiere til dyst i kjelleren på Veitvetsenteret.

Veitvet: Gard Olsen er initiativtager til den "fete gaming eventen" for håndholdt spilling. Han har lagt ned mye arbeide i forberedelser og venter spent på kveldens frammøte.

Utfordre

Olsen er ikke vanskelig å få i tale og legger ut om kveldens program.
- Det var på tide å dra i gang et event som bringer konsollgamere sammen, og jeg har fått låne lokalene til Oslo Kungfu Klubb. Her kan du ta med din Nintendo DS for å møte og utfordre andre gamere i ditt favorittspill, sier Gard Olsen.

Utprøving

- I kveld kan du få prøve andre sine DS-spill eller du kan stikke innom vår DS-X-stasjon. DS-X er et NDS-kort som er i stand til å kjøre forskjellige spill. Vi fyller opp DS-X med spillene du ønsker å teste ut slik at du vet hvilken spill du går glipp av, forteller Gard Olsen.
Han legger til at det blir mulig å teste ut både Wii og Playstation 3.
Playstation 3 har neste generasjons grafikk, mens Wii byr på helt ny og annerledes spillopplevelse. Wii Sports er spillet har de samme bevegelsene som du gjør(styrer) med den håndholdte konsollen.

Konsentrert

I en krok sitter tre stykker, ivrige med sine håndholdte spill (Nintendo DS). De trykker og blåser på de små skjermene.
- Vi er crew i kveld og skal henvise og hjelpe de som skal spille, sier Tom Arne Paulsen og Victor Reistad.
De har akkurat startet spill sammen med en av de få jentene i lokalet, Charlotte Owesen.
- Jeg spiller mye sammen med vennene mine. De fleste fikk spill til jul. Det blir spennende å spille nye spill og ikke minst spille mot andre. Det har jeg ikke gjort så mye, sier en konsentrert Charlotte Owesen. Hva er vel en happening uten en konkurranse? I løpet av kvelden ble det kjørt en egen Mario Kart Compo. Vinneren ble belønnet med spillet Fifa Street 2 for DS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere