*Nettavisen* Nyheter.

Norges feteste gaming event

Søndag inviterte Konsollguiden alle spillesugne DS-eiere til dyst i kjelleren på Veitvetsenteret.

Veitvet: Gard Olsen er initiativtager til den "fete gaming eventen" for håndholdt spilling. Han har lagt ned mye arbeide i forberedelser og venter spent på kveldens frammøte.

Utfordre

Olsen er ikke vanskelig å få i tale og legger ut om kveldens program.
- Det var på tide å dra i gang et event som bringer konsollgamere sammen, og jeg har fått låne lokalene til Oslo Kungfu Klubb. Her kan du ta med din Nintendo DS for å møte og utfordre andre gamere i ditt favorittspill, sier Gard Olsen.

Utprøving

- I kveld kan du få prøve andre sine DS-spill eller du kan stikke innom vår DS-X-stasjon. DS-X er et NDS-kort som er i stand til å kjøre forskjellige spill. Vi fyller opp DS-X med spillene du ønsker å teste ut slik at du vet hvilken spill du går glipp av, forteller Gard Olsen.
Han legger til at det blir mulig å teste ut både Wii og Playstation 3.
Playstation 3 har neste generasjons grafikk, mens Wii byr på helt ny og annerledes spillopplevelse. Wii Sports er spillet har de samme bevegelsene som du gjør(styrer) med den håndholdte konsollen.

Konsentrert

I en krok sitter tre stykker, ivrige med sine håndholdte spill (Nintendo DS). De trykker og blåser på de små skjermene.
- Vi er crew i kveld og skal henvise og hjelpe de som skal spille, sier Tom Arne Paulsen og Victor Reistad.
De har akkurat startet spill sammen med en av de få jentene i lokalet, Charlotte Owesen.
- Jeg spiller mye sammen med vennene mine. De fleste fikk spill til jul. Det blir spennende å spille nye spill og ikke minst spille mot andre. Det har jeg ikke gjort så mye, sier en konsentrert Charlotte Owesen. Hva er vel en happening uten en konkurranse? I løpet av kvelden ble det kjørt en egen Mario Kart Compo. Vinneren ble belønnet med spillet Fifa Street 2 for DS.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.