*Nettavisen* Nyheter.

Norges største?

Sosialbyråd Anniken Hauglie (H) og Tom Daniel Sunde, fylkesdirektør i NAV Oslo, åpnet det nye NAV-kontoret. Til venstre kommunal NAV-sjef Siri Granum. Foto: Lars Roar Rud

Med åpningen av filial Gamle Oslo på Tøyensenteret, er Norges trolig største NAV-kontor blitt en realitet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bydelsdirektør Lasse Østmark overrakte sykler til NAV-ledelsen, Siri Granum og Åse-Kari Damlien.

TØYEN: På mandag ble NAV Gamle Oslo offisielt åpnet av sosialbyråd Anniken Hauglie (H). Tøyen-senteret har vært under total rehabilitering de siste årene. Nå blåses det nytt liv i tårnbygget. NAV legger beslag på 11 etasjer, og er antakelig Norges største kontor. 170 ansatte skal sørge for å betjene bydelens befolkning med NAVs tjenester.

Snorklipp

Hagegata 22. Adressen tør være kjent for den som i tidligere tider oppsøkte Oslo ligningskontor. Nå er skatteetaten byttet ut med NAV.

– Dette er en gledens dag, sa sosialbyråd Anniken Hauglie, som fikk æren av å klippe snoren i samarbeid med Tom Daniel Sunde, fylkesdirektør i NAV Oslo.

Gamle Oslo er det 14. kontoret i rekken som åpnes her i byen. Når Nordstrand åpner til høsten er hele NAV-strukturen på plass i Oslo.

– Da er det komplett, sa Hauglie.

Sykkelgave

Siri Granum og Åse Kari Damlien, henholdsvis kommunal og statlig NAV-ledere, fikk overrakt sykler i gave av bydelsdirektør Lasse Østmark. De fikk mange lykkeønskninger på veien av de mange talerne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.