RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norges største?


Sosialbyråd Anniken Hauglie (H) og Tom Daniel Sunde, fylkesdirektør i NAV Oslo, åpnet det nye NAV-kontoret. Til venstre kommunal NAV-sjef Siri Granum.
Sosialbyråd Anniken Hauglie (H) og Tom Daniel Sunde, fylkesdirektør i NAV Oslo, åpnet det nye NAV-kontoret. Til venstre kommunal NAV-sjef Siri Granum. Foto: Lars Roar Rud
Med åpningen av filial Gamle Oslo på Tøyensenteret, er Norges trolig største NAV-kontor blitt en realitet.

TØYEN: På mandag ble NAV Gamle Oslo offisielt åpnet av sosialbyråd Anniken Hauglie (H). Tøyen-senteret har vært under total rehabilitering de siste årene. Nå blåses det nytt liv i tårnbygget. NAV legger beslag på 11 etasjer, og er antakelig Norges største kontor. 170 ansatte skal sørge for å betjene bydelens befolkning med NAVs tjenester.

Snorklipp

Hagegata 22. Adressen tør være kjent for den som i tidligere tider oppsøkte Oslo ligningskontor. Nå er skatteetaten byttet ut med NAV.

– Dette er en gledens dag, sa sosialbyråd Anniken Hauglie, som fikk æren av å klippe snoren i samarbeid med Tom Daniel Sunde, fylkesdirektør i NAV Oslo.

Gamle Oslo er det 14. kontoret i rekken som åpnes her i byen. Når Nordstrand åpner til høsten er hele NAV-strukturen på plass i Oslo.

– Da er det komplett, sa Hauglie.

Sykkelgave

Siri Granum og Åse Kari Damlien, henholdsvis kommunal og statlig NAV-ledere, fikk overrakt sykler i gave av bydelsdirektør Lasse Østmark. De fikk mange lykkeønskninger på veien av de mange talerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere