Gå til sidens hovedinnhold

Norsk actionpremiere

Torsdag 19. oktober vises Norges første actionsportfilm i full digital HD. Vi snakker om snowkitefilmen Entropy, og vi snakker om Frogner kino.

FROGNER: Kiterne har ventet lenge på snøkitefilmen Entropy. Nå blir det premiere i den eneste kinosalen i Norge som har investert i det digitale utstyret som trengs for å vise denne filmen. Det er høytid. Etterpå blir det full fest på Palace Reserva. Entropy er den første helnorske snøkitefilmen noensinne. Fansen får se proffkiterene Claes Lundin, AG Dokken, Sigve Botnen, Bjørn Kaupang og Remi Meum i aksjon over hele verden. Produsent Morten Gjerstad har fulgt etter gutta med kameralinsen fra Norge til USA, Italia, Frankrike, Sverige og Finland gjennom hele forrige vinter.

Resultatet er i følge kiterne selv blitt en fantastisk bra film som viser hvorfor nordmenn hevder seg helt i toppen av verdenseliten når det gjelder snøkiting. Entropy fokuserer på teknisk wakestyle kiting og det er få høye svev. Istedet er det handlepasser og kitelooper som står i høysetet.

Filmen har allerede rukket å bli kåret til beste kortfilm på Nordisk Fjellfilm Festival. Dørene åpner på Frogner kino kl. 20 til lun stemning og godpris i baren. Filmstart er kl. 21 mens festen flyttes til Skaugum/Palace Reserva ca. kl. 22. Gå ikke glipp av det som garantert blir høstens store begivenhet for alle kiteinteresserte. Billetter får du kjøpt hos Fluid i Kirkeveien 157. Prisen er 80,- og det er et begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla. Aldersgrense er 18 år.

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin