RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk på norsk på Linderud

For åttende år på rad inviterer Linderud skoles storband med kor, skuespillere og solister til konsert. Denne gang i kanonhallen på Løren.

Linderud: Dette setter vi opp profesjonelt, med mye lys og ordentlig lyd. Publikum skal like det de ser, og ungene skal få føle seg som stolte artister både når de går på og av scenen, sier prosjektleder Trond Solberg, som mener arrangementet er unikt i Oslo-sammenheng. Mangfoldige dugnadstimer er lagt ned, og prosjektet er heller ikke gratis å få gjennomført.
De har to forestillinger lørdag 25. mars, som inneholder både sketsjer og musikk. Deltagerne er fra 4. til 10. klasse på Linderud skole, fordelt på et digert kor med solister og skolekorpsbandet, som i tillegg til tradisjonelle blåsere består av elektrisk gitar, bass og piano, og slagverk.
Korps blir ofte assosiert med 17. mai og uniform, men dette er ikke en sånn forestilling, sier Solberg, og forteller at elevene har skrevet skuespill og øvd inn repertoar siden januar.
Linderudkonserten 2006 har fått navnet "Norsk på norsk", og alt fokus er i år på norske musikere og norsk musikk. Stikkord er Åge Aleksandersen, Marius Müller og Vamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere