RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk på norsk på Oslo Live

Årets norske band er klare til Oslo Live i juni.

OSLO: Torsdag 23.juni står John Olav Nilsen Og Gjengen på scenen på Kontraskjæret, melder Oslo Live.

Bandet har fått et solid feste etter to utgitte album, gode anmeldelser og Norgesturnering.I fjor spilte bandet på Øyafestivalen og nå gleder de seg til enda en opptreden for Oslopublikummet:

– Jeg gleder meg til å danse slow med en Oslofestival igjen. Det blir, som alltid, en spennende affære, sier frontmann John Olav Nilsen.

Les også: Ludacris til Oslo Live

 

Godbit fra Bergen

Godbiten fra Bergen, Casiokids, skal også opptre på Oslo Live. Bandet var et av få band som fikk tildelt 1 million kroner da A-ha gav bort stipend til norske band.

Oslo Live blir den eneste konserten bandet gjør før høsten, men de gleder seg:

– Oslo Live har en perfekt beliggenhet og en fremtidsrettet booking. Jeg kan nesten ikke vente til å få spilt de nye låtene vårene til fansen i Oslo, sier Ketil Olsen i Casiokids.

Fornøyd festivalsjef

Festivalen får også besøk av Stavangerbandet Tôg som har spilt for fulle hus i Norge tidligere. Opptreden på Oslo Live blir den første utendørsopptredenen bandet gjør i Oslo.

– Det er en glede å kunne presentere kremen av norsk musikk på årets Oslo Live. John Olav Nilsen Og Gjengen er allerede blitt et husholdningsnavn, mens Casiokids og Tôg er på vei til å bli det, og alle tre representerer det mest spennende som skjer i norsk musikk om dagen, sier festivalsjef Gaute Haaversen Westhassel.

Se bilder fra Oslo Live 2010 her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere