Norsk supporterkamp i FIFA 13

Nå skal det avgjøres hvem som er Norges beste supporterklubb i FIFA 13.

Nå skal det avgjøres hvem som er Norges beste supporterklubb i FIFA 13. Foto: Foto: EA Sports

Skal kjempe for sine Tippeliga-lag i det populære fotballspillet.

Klikk på bildet for å forstørre.

FIFA 13 lar deg spille som favorittlaget fra Tippeligaen. Foto: Foto: EA Sports

I høst arrangeres det en landsomfattende turnering i det populære fotballspillet FIFA 13, men med en artig vri. Deltagerne skal nemlig ikke bare konkurrere seg i mellom, men skal også forsvare heder og ære for sitt respektive Tippeliga-lag i kåringen av Norges beste supporterklubb.

Les også: Her er en sniktitt på FIFA 13

Les også: Får vi se Balotellis målfeiring?

Les også: Blodfattig og småkjedelig fotball-EM

Det er nettstedet Gamer.no som via sitt turneringsarrangement, Gamer’s Paradise, arrangerer konkurransen i samarbeid med Norsk Toppfotball og de lokale supporterklubbene.

Alle kan delta

Det tilbys to måter å kvalifisere seg på: Enten kan man melde seg via turneringssidene for å kjempe mot andre ivrige Tippeliga-fans på Internett, eller så kan man delta på lokale turneringer i regi av favorittlagets supporterklubb.

Frem til midten av oktober vil supporterklubbene arrangere turneringskvelder i sine puber for å finne ut hvem som skal representere sin klubb. Samtlige supporterklubber har meldt sin interesse for å delta.

Vinneren av den lokale pubturneringen og vinneren av onlineturneringen for sin klubb, møtes på den lokale supporterpuben 20. oktober. Der skal de to samarbeide i et pubmesterskap mot de øvrige 15 klubbene.

Finale i Oslo

De beste lagene møtes så til avsluttende finaler med publikum i Oslo City 27. oktober. Her blir supportere og Tippeliga-spillere invitert til å heie frem sitt lag, og kampene sendes på storskjerm.

Redaktør for Gamer og Gamer’s Paradise, Tor-Steinar Nastad Tangedal, er glad for iveren rundt prosjektet.

– Det er inspirerende å se hvordan både supporterklubber og FIFA-spillere i Norge går sammen for å kjempe om heder og ære for sitt lokale Tippeliga-lag. At hovedturneringen foregår der supporterne vanligvis møtes, er også med på å forene disse to miljøene på en helt ny måte, sier Tangedal.

Alle som ønsker å delta, kan melde seg på via turneringssidene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.