RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norvald Mo for hele Oslo


Norvald Mo har gjort seg bemerket idrettens kretser, og en enstemmig valgkomité har innstilt rommenlederen til å overta som leder av Oslo Idrettskrets. Arkivfoto
Norvald Mo har gjort seg bemerket idrettens kretser, og en enstemmig valgkomité har innstilt rommenlederen til å overta som leder av Oslo Idrettskrets. Arkivfoto Foto: Arkivfoto
Leder i Rommen IL, Norvald Mo, er innstilt som arvtaker etter Børre Rognlien som leder for Oslo Idrettskrets.

ROMMEN: For en relativt liten klubb som Rommen er det stor stas at deres leder er innstilt til å ta over formannskapet for idretten i hovedstaden.

- Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra folk i klubben og på Stovner generelt om at de syns dette er morsomt, sier Mo.

Valget avholdes under Oslo Idrettskrets' ting 6. juni, og det er forventet at medlemmene vil stille seg bak Norvald Mos kandidatur.

- Det kan alltid komme benkeforslag, men valgkomiteen føler seg sikre på at Norvald Mo vil gå gjennom nokså ubestridt, sier Odd Bjørn Pratt, leder av valgkomiteen.

Dyktig idrettsleder

Valgkomiteen anser Mo som en dyktig idrettsleder og meget samarbeidsvillig.

- Dessuten er han en dyktig lokal- og rikspolitiker, han er leder av idrettens samarbeidsutvalg, og vi ser disse egenskapene som meget nyttig for en posisjon som leder av Oslo Idrettskrets, sier Pratt.

Mo selv syns det var veldig kjekt å bli spurt om et slikt viktig verv.

- Veldig kjekt. Jeg trengte litt betenkningstid, i og med at dette er et verv som kommer i tillegg til mitt vanlige arbeid, men jeg sa ja fordi jeg føler meg klart og rustet for å ta fatt på en slik stor og viktig oppgave, sier Mo.

- Vervet frister fordi det er Oslos største organisasjon, og det er veldig mange som driver med idrett. Jeg er veldig opptatt av idrett selv, og håper å få mulighet til å møte de utfordringene Oslo har med blant annet økning i folketall og behov for mer areal for å drive idrett, sier Mo.

Anleggssektoren

Anleggssektoren blir også av valgkomiteen ansett som den viktigste oppgaven for neste tingperiode i Oslo Idrettskrets.

- Mo er på mange måter riktig mann for denne oppgaven. Han har gode kontakter i det politiske miljøet, og har god erfaring som leder i Rommen IL, sier Pratt.

- Jeg ønsker å utvikle idretten videre her i byen, og være en samlende leder, sier Mo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere