RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norway Cup blir arrangert som planlagt


 
 
Dette melder arrangøren i en pressemelding.

Norway Cup har fått polititillatelse til å gjennomføre årets arrangement og har i tett samarbeid og dialog med offentlige myndigheter, Norges Idrettsforbund og Norges Fotballforbund  besluttet å gjennomføre årets turnering.

Det var i helgen usikkert om Norway Cup ville bli gjennomført etter massakren på Utøya og bombeeksplosjonen i Oslo sentrum.

Den fotballmessige delen av turneringen vil bli gjennomført som planlagt mens resten av programmet vil bli justert og tilpasset den spesielle situasjonen landet er i. Mer detaljer rundt dette programmet vil bli presentert på en pressekkonferanse senere i uken.

– NIF  vil i forståelse  med kulturministeren og AUFs leder anbefaler at idrettsdelen av Norway Cup 2011 arrangeres som planlagt, sier Idrettspresident Børre Ronglien.

– Det er vårt håp og ønske at idretten skal bidra i å lindre sorg og til å normalisere hverdagen for barn og ungdom, lokalt, nasjonalt og internasjonalt, sier han.

Arrangøren vil komme med flere detaljer rundt programmet på en pressekonferanse senere i uken.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere