Gå til sidens hovedinnhold

Notar sparker 17 i Groruddalen

17 meglere med arbeidssted i Groruddalen står uten jobb når Notar legger ned alle sine kontorer i hovedstaden 31. januar.

GRORUDDALEN: Notar legger ned 26 ulønnsomme meglerkontorer, deriblant alle de fire Oslo-kontorene. Heretter satses det videre på de resterende 58 kontorene, hvorav 13 ligger i Sverige.

Ser framover

Kontorene som legges ned ligger på Stovner, Bryn, Økern og St. Hanshaugen. Tidligere i år ble filialen på Haugerud lagt ned.

Nå er det bare å se framover, sier Hasmain Shah, som fram til nå har jobbet som megler ved filialen på Stovner.

Det er bare to dager siden han fikk vite at han står uten jobb fra 31. januar.

Shah har ikke fått vite hvorfor kontoret på Stovner legges ned.

Alt ligger på is foreløpig, men vi får vite mer i dagene framover, sier han.

Har solgt mye

Har dere solgt lite boliger i Groruddalen i det siste?

Nei, det har gått veldig bra. Vi har solgt masse, sier Shah.

Det lyktes ikke Lokalavisen Groruddalen å få tak i administrerende direktør Geir G. Hantveit for en kommentar, men han uttaler følgende i en pressemelding:

En omfattende gjennomgang avdekket behov for opprydding. Nå tar vi noen meget kraftige grep for å sikre et lønnsomt og sterkt Notar også i fremtiden. Den kraftige veksten i Notar-systemet de senere årene har gått på bekostning av lønnsomheten. Mange meglerkontorer har gått med tap.

Notar opplyser også om at kontorene som legges ned vil ta hånd om pågående oppdrag, men samtidig gi kundene tilbud om å stoppe oppdragene eller overføre disse til et annet kontor. Eventuelt ikke-avsluttede oppdrag vil bli håndtert av hovedkontoret etter at den enkelte butikk er nedlagt.

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen