RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nære drømmeåpning

Korsvoll var bare tre minutter unna seier i 2. divisjonsdebuten, men ingen hang med hodet av den grunn.

Korsvoll: Vi er fornøyde, vi. Det er klart det er surt å slippe inn mål mot slutten, men uavgjort gir et greit bilde av kampen, mente Korsvoll-trener Per Kåre Hagen.
Stig Markus Hovdals lekre ledermål ble utliknet etter en corner minuttet før full tid. Den ellers patente Arnfinn Rekdal i Korsvoll-målet traff ikke skikkelig på en utboksing i det overbefolkede feltet, og Ole Kristian Kråkmo plasserte ballen i det tomme buret. Bittert for hjemmelaget, men ikke helt ufortjent.

Fra Spania til Korsvoll


Gjestene fra Trøndelag trykket tidvis sterkt før pause, men Korsvoll hadde de største sjansene og traff blant annet tverrliggeren to ganger. Etter hvilen var det mer jevnspilt, og det var en 25-årig debutant som først fant veien til nettmaskene for Korsvoll.
Jeg fikk en sinnsykt bra ball i bakrommet og over midtstopperen. Førstetouchen var litt dårlig, men jeg fikk i hvert fall lokket keeperen ut og kjippet over han. Utrolig deilig å se den gå inn, gliste Stig Markus Hovdal.
25-åringen har tidligere spilt i Skeid, spanske Alone Guardamar og Fjellhamar, men har funnet seg godt til rette på Korsvoll i løpet av kort tid.
Dette er en virkelig koselig klubb, det må du skrive. Ikke mange av oss har 2. divisjonserfaring, men vi har et stort potensiale, mener venstrevingen.

Nytt trønderlag


Til helgen venter hjemmesterke Byåsen, men Per Kåre Hagen tror Korsvoll-debutantene kan overraske trønderne.
Det er godt å ha kommet i gang. Vi har vært veldig spente på nivået, og det har vært mye høye skuldre og spente folk her oppe. Vi må fortsatt venne oss til tempoet, men vi har vist at vi er vanskelig å spille mot, konkluderer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere