RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

JOBBES: Her skal det jobbes, meir-trener NRK Puls-Yngvar Andersen til venstre, nye “meir-entusiaster”, i svart; Vibeke Arntzen Fredriksen, bak i hvitt Berit Andresen, i “gul ledertrøye” Kari Strømstad, bak Kari - Gunhild Skrivervik, i rødt Randi Moe og foran i svart Berit Torlei, til høyre coach og meir-trener Astrid Moe Eikrem.
JOBBES: Her skal det jobbes, meir-trener NRK Puls-Yngvar Andersen til venstre, nye “meir-entusiaster”, i svart; Vibeke Arntzen Fredriksen, bak i hvitt Berit Andresen, i “gul ledertrøye” Kari Strømstad, bak Kari - Gunhild Skrivervik, i rødt Randi Moe og foran i svart Berit Torlei, til høyre coach og meir-trener Astrid Moe Eikrem. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga

NRK-Yngvar vil ha Meir-trening

– ”Meir-trening” er for alle, men selv med enkle metodar kan også de sprekeste bli utfordra, ifølge treningseksperten fra NRK, Yngvar Andersen.

KJELSÅS: Utetrening er ”in”, og treningseksperten fra NRK Puls, Yngvar Andersen (Tåsen), vil ha ”Meir-utetrening" også for Nordre Aker-beboerne. Det vil også Astrid Moe Eikrem (46.) fra Kjelsås – hun er nå sertifisert ”meir-trener.

– Det har vært tøffe fysiske opptaksprøver for å selv være topp rustet til å trene andre i form. For å si det sånn; Dette har kostet mye svette! ler Astrid.

Lavterskeltilbud

”Meir trening” skal ifølge trenerne være enkelt og effektivt, og for folk flest i små og store grupper, både kondis og styrke. Alt som trengs er ”gode sko og varme klær” .

– Dette er et lavterskelstilbud for alle, menn og kvinner, uansett form. Men selv med enkle metodar kan også de sprekeste bli utfordra, ifølge treningseksperten fra NRK, Yngvar Andersen, og som har utviklet konseptet i samarbeid med Grete Roede as.

Og Nordre Akers nye ”meir-trener” Astrid, er mer enn klar til å hjelpe og inspirere folk opp av sofaen.

Sterk, frisk og glad

– For mange er det jo ekstra motiverende og effektivt å trene sammen med andre, og da øker også sjansen for at du klarer å holde på de gode treningsvanene. Og ikke minst; Trening gjør deg sterkere, friskere og gladere, oppfordrer Astrid,

Og Astrid vet hva hun snakker om. For seks år siden fikk hun diagnosen MS.

– Etter det har jeg blitt mer og mer interessert i trening og kosthold, og har lagt om livsstilen ganske kraftig de siste årene. Dette ser jeg har veldig god effekt på sykdommen, og ikke minst på energien, forteller ”meir-trener” Astrid, som ellers også arbeider som coach i Heiledeg.

Og med motto om å “...smitte andre med et positivt og sprekt syn på seg selv og livet.”, er Astrid straks klar for “Meir-trening”, med Kjelsås som base for utendørstreningen - mer info om når og hvor her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere