RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nært og personlig

Family Sports Club har åpnet nytt treningssenter på Nedre Rommen.

ROMMEN: Family Sports Club er en av de første treningssentrene som ble startet i Norge av gründeren Hans Pedersen. Til sammen har sportskjeden ti sentra, og det tiende ble åpnet på Rommen.

Personlig trener

Nøkkelen til å drive et vellykket treningssenter ligger i flinke instruktører som kan motivere og veilede kundene ifølge nestleder Fredrik Brauter.
Han er selv instruktør og personlig trener.
En god trener skal motivere og inspirere kundene sine slik at de ikke faller ut etter noen uker med trening, og blir støttemedlemmer. Ifølge Brauter er trenden med personlig trener blitt populær de siste 3-4 årene. Han er selv personlig trener, og forteller en solskinnshistorie som understreker fordelene av å ha en personlig trener.
Jeg husker en lastebilsjåfør som kom til meg for noen år tilbake. Han hadde aldri trent før, og slet med høyt blodtrykk. Han hadde dårlig helse både fysisk og psykisk, forteller Brauter, som ble hans personlig trener.
Etter et år med veiledning i både kosthold og riktig trening, kondisjon og styrketrening, skjedde det en stor forandring hos lastebilsjåføren. Han gikk ned i vekt og sluttet å ta blodfortynnende medisin.

Flerkulturelle instruktører

Det er for tiden stor konkurranse innenfor treningsbransjen, men Family Sports Club fokuserer på å tilby kundene sine trening med et nytt konsept. Nøkkelen er adferdsendring. Det handler om å bryte dårlige vaner og lære seg noen nye.
Vi lager en plan for vedkommende som er realistisk og et treningsopplegg som er tilpasset behovet, sier Brauter.
Treningssenteret vil gi et tilbud til alle som bor i Groruddalen. Det er grunnen til at de har ansatt instruktører med flerkulturell bakgrunn.
Vi har instruktører fra ni forskjellige land, sier Brauter.
Family Sports Club skal være et treningssenter for alle i Groruddalen, avrunder instruktøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere