RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NSB: – Kaoset vil vare


Pendlerne brukte lang tid hjem.
Pendlerne brukte lang tid hjem. Foto: Foto: Karin Hanstense, Østlandets Blad
Det er kaos og full propp på Oslo S etter NSB satte inn buss for tog.

OSLO: Det er buss for tog på Østfoldbanen. Grunnen til dette er byggingen av Follobanen. Og dette skaper kaos på alle mulige måter. På mandag var folkehavet og køene på Oslo S enorme.

Forsinkede busser, lange køer, trangt om plassen. Listen er lang. Til og med lokalbussene blir forsinket, forteller berørte til dittOslo. Grunnen er at det blir full kork ved Oslo S og Bjørvika. Bussene som er satt opp går fra den faste plassen på Oslo S, ved siden av spor 19.

Håkon Myhre, pressevakt i NSB, sa til VG i går at reisende må belage seg på å vente i minst én time. Kaoset var forventet.

– Kaoset kommer av begrensninger knyttet til veisystemet rundt Oslo S, og at det ikke ville gått raskere om NSB hadde satt inn flere busser, uttalte han videre.

NSB jobber nå med Jernbaneverket for å få flyttet busstoppet, men kaoset vil vedvare i et par dager til. Verst vil det være i rushtrafikken mellom 14.30 og 17, da vil køene være lengst.

Torsdag morgen skal NSB kjøre tog til Rosenholm. Derfra går det buss videre til Moss. Likevel vil det være kø fram til 17. august, opplyser NSB.

NSB opplyser videre at ved forsinkelser mer enn 30 minutter kan kundene ha krav på prisavslag.

 

LES ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Uvanlig prisoppgang

Masseslagsmål i Vika

Skiltet skal sørge for at veien deles

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere