RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker abonnement på isfjerning

SV foreslår at kommunen organiserer fjerning av istappene fra hovedstadens bygårder. I dag ligger hele ansvaret hos gårdeier.

OSLO ØST: Årets lange vinter har skapt overskrifter etter at flere personer ble truffet og skadet av istapper i fritt fall etter at det ble varmere i været.

Dårlig oppfølging

Å fjerne istappene er gårdeiers ansvar, men ikke alle er like flinke til å følge opp. Nå ønsker SV altså at kommunen skal gi gårdeierne tilbud om å abonnere på isfjerning, i likhet med det eksisterende tilbudet kommunen tilbyr i forhold til å fjerne graffiti fra fasadene.
Det er ganske dyrt å leie en lift for å komme seg opp til taket. Vi foreslår derfor at man kan abonnere, slik at istappene kan fjernes til en rimeligere penge. Dermed blir istappene faktisk fjernet, og vi fotgjengere slipper å engste oss for å få femti kilo is i hodet, sier bystyrerepresentant Andreas Behring til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere