RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker brev

Overingeniør i Samferdselsetaten Knut Erichsen ber rektor skrive et brev om forholdene.

RØDTVET: Jeg kan ikke kommentere denne saken uten å ha mottatt et skriftlig brev. Vi mottok et brev fra skolen sommeren 2006, og det var da snakk om å flytte gangfeltet. Vi kom imidlertid fram til at det ikke ville føre til forbedring. Videre var det en rekke forhold som skolen selv skulle se på, sier Knut Erichsen.

Vil det være enkelt å få gjennomført tiltak?

Dersom vi får en skriftlig henvendelse, vil vi gjøre en vurdering om tiltak skal settes i gang. Men skolen kan også ta direkte kontakt med politiet dersom det dreier seg om feil og mangler, sier han.

Marianne Preus Jakobsen i Utdanningsetaten bekrefter at forholdene ved skolen er en kjent sak for skolens ledelse. De er i dialog med FAU for å få bedret trafikksikkerheten. Hun opplyser imidlertid at det er Samferdselsetaten som må iverksette tiltak ut fra sitt budsjett.

Vi er kjent med at FAU ved skolen har hatt en aksjon sammen med skolepatruljen. Det er snakk om flere forskjellige tiltak som kan være aktuelle, og FAU skal sammen med skolen sende et brev via tjenestevei til underutvalget for sikring av skolevei (USS) i Samferdselsetaten, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere