RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker ikke kommentere saken

Magnar Halse ønsker ikke å imøtegå eller kommentere noe av kritikken som rettes mot Groruddalen Miljøforum.

Groruddalen: Lokalavisen Groruddalen har flere ganger forsøkt å få leder Magnar Halse i tale. Vi har fortalt ham om kritikken fra byrådet, presseforbundet og politisk hold. Halse ønsker ikke å forsvare seg mot kritikken.
Jeg tror ikke det har noen hensikt å kommentere dette. Gjort er gjort og spist er spist. Jeg har sagt det som skal sies, er alt Halse ønsker i si om saken. Han hevder imidlertid at foreningen ikke har noe skriftlig vedtak om å boikotte avisen.
Men vi har snakket om det i styret, sier han.
Da avisen tok kontakt for å be om innsyn i hvem som er medlemmer og hvordan årsregnskapet for 2005 ser ut, ble vi også bryskt avvist. Han ønsker ikke å si offentlig hvem som betaler medlemskontingent til Groruddalen Miljøforum.
Vi gjør oppmerksom på at redaksjonen også tidligere har ringt Halse om kommentar til aktuelle miljøsaker i Groruddalen. Da ble vi også avvist med at foreningen angivelig ikke ønsker kontakt med avisen. Det endte opp med at Steinar Saghaug, leder av samferdselsgruppa i GMF, takket ja på vår forespørsel og ga et intervju om trafikkproblemer på Alnabru.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere