RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker ikke turistsentrum

Hundeeier Henrik Fodstad (28) frykter kultursatsingen i Middel- alderparken skal gjøre Gamlebyen til et nytt Grünerløkka.

Gamlebyen: Fodstad går tur med hunden sin Zola i Middelalderparken flere ganger om dagen, og trives godt med det store grøntområdet.
Jeg synes området her er kjempefint. Det er bare synd med all trafikken, sier hundeeieren, som har bodd i Gamlebyen i om lag ett år. Han har blandede følelser for museumsdirektør Egil Mikkelsens planer om å flytte kulturhistorisk museum til området ved Bispegata.
Jeg er fornøyd så lenge jeg får luftet hunden min, men jeg synes det er synd hvis dette stedet bare blir fullt av masse turister. I dag kan man la hundene løpe i parken, men det går ikke hvis det blir for folksomt her, sier Fodstad til Østkantavisa.
Han bodde tidligere på Grünerløkka, men trives i Gamlebyen.
Jeg liker Gamlebyen fordi det er rolig her, samtidig som det bare er to minutter til Grønland. Jeg syns også det er bra at de satser på å bevare den gamle kulturen her. Så lenge dette ikke blir et nytt Grünerløkka hvor du til enhver tid har hundre mennesker utenfor vinduet, er jeg fornøyd, sier Fodstad.
Han håper også at gresslettas kapasitet ikke blir blir mindre med utbyggingen, noe som kan gå på bekostning av blant annet Øyafestivalen.
Jeg synes Øyafestivalen er et grisebra tiltak. Det er dumt hvis Øya må lide for planene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere