RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker leiligheter her om noen år


RIGGTOMT: På denne tomten i Cecilie Thoresens vei er det hektisk aktivitet om dagen. Men det er ikke leiligheter som bygges i denne omgang.Foto: Kristin Trosvik
RIGGTOMT: På denne tomten i Cecilie Thoresens vei er det hektisk aktivitet om dagen. Men det er ikke leiligheter som bygges i denne omgang.Foto: Kristin Trosvik
Mange har lurt på om byggingen av de nye leilighetene i hjertet av Lambertseter har startet. Dette på grunn av all aktivitet på tomten ovenfor senteret i Cecilie Thoresens vei.

LAMBERTSETER: – Det er svært stor aktivitet på tomten ovenfor Lambertseter Senter, og vi lurer på hva som skjer der. Dette har betydning for vårt lokalmiljø, skriver en leser i en mail til Nordstrands Blad.

LES OGSÅ: Kommunen vil doble husleien på Lambertseter gård

– Tomta er leid ut som riggtomt i forbindelse med oppgraderingen av Lambertseterbanen. Bruken er således midlertidig og vil avsluttes til høsten, forteller Åge Pettersen, kommunikasjonsdirektør i Obos.

Oppgraderingen av Lambertseterbanen har skal etter planen være ferdig 8. september.

LES OGSÅ: – Grusen freses ti meter inn i hagene

Planlegger leiligheter

OBOS har en reguleringsplan til behandling for å utbygge tomten ovenfor Lambertseter senter.

– Endelig forslag med 130 boliger og forretninger i første etasje er til behandling hos Plan- og bygningsetaten. Vi forventer at planen blir endelig behandlet av bystyret i løpet av året med en mulig byggestart neste år, opplyser Pettersen.
 

LES OGSÅ:

Her kommer bydelens nye "rådhus"

– Har vært tilløp til håndgemeng i Mellombølgen

Vær obs, ellers ryker bilen
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere