RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker seg et dansende publikum


KONTRASKJÆRET: Festvalarrangørene Magnus Ulvik (t.v.) og Gaute Haaversen-Westhassel ønsker publikum velkommen til det fjerde Oslo Live Festival som starter onsdag 22. juli.
KONTRASKJÆRET: Festvalarrangørene Magnus Ulvik (t.v.) og Gaute Haaversen-Westhassel ønsker publikum velkommen til det fjerde Oslo Live Festival som starter onsdag 22. juli. Foto: FOTO: ODD INGE RAND.
Når publikum inntar Oslo Live Festival onsdag, skal det danses mer enn rockes.

KONTRASKJÆRET: Resepten blir nok begge deler, men med et 15 meter høyt DJ-tårn fullt av LED-skjermer blir det en annerledes musikkfestival for folk flest.

Del på Facebook

SE BILDER FRA OSLO LIVE 2010 HER

Noenlunde kontroll

Like før rockepublikumet får sitt med Big Bang, Bob Hund og Kråkesølv på onsdagen er situasjonen dannet, men spent på arrangørkontoret.

– Det er en blanding av panikk og kontroll her nå. Vi mangler en act for å få programmet komplett og alt må bygges på festivalområdet, forteller festivalsjef Magnus Ulvik. Det er fjerde gangen det arrangeres festival på Kontraskjæret, og det går hakket lettere for hvert år.

– Ting går av seg selv litt mer. Vi oppdager likevel hele tiden nye ting å bekymre seg over, smiler Magnus.

LES OGSÅ: Norsk på norsk på Oslo Live

LES OGSÅ: Ludacris til Oslo Live

Nye konsept

Oslo Live har gjennom årene hatt alt fra metal via rock, hiphop og electronica på plakaten. Publikumsresponsen i forhold til billettsalg har vært varierende.

– I år blir det ikke noe metal fordi tilgangen er litt dårligere enn i fjor. Samtidig har vi enda sterkere fokus på elektronisk musikk enn før, sier Magnus og refererer til navn som Leftfield og Groove Armada på programmet.

– Leftfield er vår egen store favoritt i år, og vi håper folk får med seg den, sier Magnus. De nevnte 90-talls navnene får de over 30 til å gå på festival, mens det finnes yngre krefter som eksempelvis Kaskade som også trekker yngre publikummere.

SE BILDER FRA OSLO LIVE 2010 HER

Dansende publikum

Med utstrakt bruk av DJs og et høyt tårn på området skal nattklubbpreget komme frem under årets festival.

– Hele arenaen skal bli et stort dansegulv. Vi skal ta på alvor at folk vil danse på festival, og ikke bare stå og se i en retning og klappe, avslutter Magnus Ulvik i Oslo Live Festival.

Oslo Live Festival åpner onsdag 22. juni og varer til og med lørdag 25. juni. Du får daglige oppdateringer fra festivalen på dittOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere