RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker seg ingenting til jul


Verdensmester Astrid Jacobsen har fri fra verdenscupen i jula, men familien tar gjerne med seg skiene og går en tur i marka.
Verdensmester Astrid Jacobsen har fri fra verdenscupen i jula, men familien tar gjerne med seg skiene og går en tur i marka. Foto: Arkivfoto
Astrid Uhrenholdt Jacobsen liker best å gi gaver med en tanke bak. Men selv ønsker hun seg ingenting til jul.

SMESTAD: Etter en trøblete sesong i fjor, har langrennsstjernen Astrid Jacobsen hatt en positiv start på årets sesong. Nå fortsetter verdenscupen i Davos og La Clusaz før langrennseliten tar juleferie.

Men selv om Heming-løperen ser fram til noen rolige dager hjemme, får ikke skiene stå i fred når Astrid er hjemme i jula.

Hva betyr jula for deg?

Jula betyr hjemmetid med familie. Rolige dager. Vinter. God musikk

Hva ønsker du deg til jul?

Ingenting egentlig... Har det altfor godt!

Ditt beste gavetips?

Åh, det er vanskelig. Liker å gi gaver med en tanke bak, og den samme tingen passer ikke for alle. Jeg tenker litt på hva jeg ville likt å få selv. En opplevelse, i form av billetter til kino, konsert, teater, middag. Eller f.eks et abonnement på en avis eller et blad. Det gir mange opplevelser :-)

Hvordan feirer du?

Vi har ikke så mange tradisjoner som vi må følge. Vi tar det litt som det passer familien. Stort sett liker vi å komme oss ut i vinterluften. Gjerne på ski. Det er ikke alltid vi går sammen julaften, men i romjula får vi det stort sett til. Julaften starter med gudstjeneste i Ris Kirke og middag hjemme hos mamma og pappa. På menyen står det torsk :-) Hvordan jula blir videre for min del avhenger av når Tour de Ski starter. For 2 år siden reiste jeg den 25. på morgenen. Så da ble det lite julefeiring.

 

Tidligere i «Min jul»:

1. desember: Byrådsleder Stian Berger Røsland

2. desember: Journalist og forfatter Mala Wang-Naveen

3. desember: Rapper og dj Don Martin

4. desember: Paradise Hotel-vinner og tv-kjendis Petter Pilgaard

5. desember: SV-politiker og visepresident på Stortinget Akhtar Chaudhry

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere