RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avtroppende styremedlem i Oslo Ap, Knut Roger Andersen vil ha Jonas Gahr Støre (bildet) fra Vinderen som ny leder etter Jan Bøhler.
Avtroppende styremedlem i Oslo Ap, Knut Roger Andersen vil ha Jonas Gahr Støre (bildet) fra Vinderen som ny leder etter Jan Bøhler.

Ønsket som Ap-leder

Avtroppende styremedlem Knut Roger Andersen hi Oslo Ap ønsker Jonas Gahr Støre fra Vinderen som ny leder.

OSLO SENTRUM: Overfor Dagsavisen peker Andersen på at Oslo Ap ikke har vunnet et eneste valg i Oslo siden Jens Stoltenberg var leder tidlig på 90-tallet. Han mener Oslo Ap vil få en helt annen, og ny gjennomslagskraft med Gahr Støre som leder.

– Når vi er så heldige at Gahr Støre har sagt ja til å sitte i partistyret, får vi en gyllen mulighet til å be ham stille som leder, sier Andersen til Dagsavisen.

Uproblematisk

Andersen tror ikke det er noe problem at Gahr Støre er utenriksminister. Han tror snarere at Oslo Ap kan få en gevinst ved å ha en sentral rikspolitiker som leder. Han peker også på at statsråder som Jens Stoltenberg og Bjørn Tore Godal tidligere har vært ledere av Oslo Ap.

Ullern Avis Akersposten på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere