RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morsom høstferie for de Netcom-ansattes barn. Foto: Charlotte Erikstad
Morsom høstferie for de Netcom-ansattes barn. Foto: Charlotte Erikstad

Nøt høstferien på jobb

Luftgeværskyting, dans og bakvendtland da 80 barn nøt høstferien på foreldrenes arbeidsplass.

NYDALEN: NetComs hovedkontor i Sandakerveien ekspanderte med en lekeavdeling under ferieuken folk flest tilbringer på hjemmebane. I tillegg til ulike aktiviteter i lekeavdelingen og på fotballbanen rett utenfor, ble barna busset til minigolfturnering i Bærum, luftgeværskyting på Sognsvann og ponniridning på Ekeberg i forrige uke.

– Det har vært viktig for oss at barna får holde seg i aktivitet, og de synes det har vært spennende å bli med foreldrene på jobb. Dette er også et viktig trivselstiltak for de ansatte, forteller Charlotte Erikstad, kommunikasjonsrådgiver i NetCom.

Frokostpizza

Fredag var den sist dagen av NetComs "Høstcamp", og med temaet bakvendtland startet Elise (11) og Kaia (11) dagen med å spise pizza og dessert til frokost. Sammenlagt har de to elleveåringene fått åtte nye venner.

– Det har vært en veldig spennende uke, og vi har vært med på ting vi ikke har gjort før, forteller Elise. Elevåringen vedgår at hun har sett enkelte som er "litt kjekke" på høstcampen, men understreker at det ikke dreier seg om noen forelskelse.

Ivrige selgere

Barnas avslutningsshow, hvor man kunne nyte et resymé av høstcampen for kr. 20, kunne vanskelig gå de om lag 400 NetCom-ansatte hus forbi. Barna hengte opp plakater på de fleste dører, heiser og vegger, og i tillegg saumfarte de ivrige selgerne samtlige av NetComs ti avdelinger under publikumsjakten. Billettutsalget ved kantineinngangen virket som en bomstasjon denne dagen, og fint var det siden alle pengene gikk til SOS barnebyer.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere