*Nettavisen* Nyheter.

Ny 0-0-kamp for MS

For lite bevegelse i boksen sørget for at de mange gode MS-innleggene ikke endte i nettet. Men på slutten av kampen kunne innbytterne avgjort.

RAUFOSS: Gang på gang kom MS-spilleren Torgeir Hoås (21) til gode innleggsmuligheter langs høyrekanten, da MS spilte treningskamp mot Raufoss i Mjøskrafthallen lørdag.

Men i boksen var det sørgelig lite bevegelse, og raufosskeeper Rickard Claesson kunne enkelt plukke ballene i feltet.

– Vi hadde for dårlig bevegelse i feltet, spesielt på førstestolpe, sier MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold.

Men dette pleier ikke være noe MS er dårlige på.

– Vi har heller vært gode på spill i boksen tidligere, sier Hansen Wold.

Tre store sjanser

Spillet i Mjøskrafthallen var jevnt hele kampen. MS har mye ball, men det er hjemmelaget som får de to største sjansene.

Helt til Hansen Wold sender innpå unggutten Kristoffer Eide (21) etter 70 minutter.

– Han er involvert i alle de tre gedigne sjansene vi får på slutten. Det er helt utrolig at vi ikke scorer på noen av dem, sier Hansen Wold.

To ganger har Eide selv muligheten til å nette, og en gang serverer han en annen innbytter, Maciej «Magic» Paszkiewizc.

– Eide er en veldig god spiller å sette innpå når vi skal tette matchen og sørge for i hvert fall 0-0, og gjerne ta tre poeng på kontringer. Han skaper mye selv bare på fart og kraft.

Sterk benk

Og Eide puster nå den sterke spissduoen Kim Larsen og Stian Nikodemussen i nakken med tanke på en plass i startelleveren.

– Foreløpig har Kristoffer vært bedre som innbytter enn startspiller, men han har vært veldig god i vinter og er nær en plass i elleveren, sier Hansen Wold.

Det er også stor konkurranse om plassene spesielt på høyreback og sentralt på midten.

– Om vi bruker Amir Sharif på kant eller sentralt vil prege resten av midtbanen, sier Hansen Wold, som er fornøyd med at bredden i stallen er blitt betydelig sterkere før denne sesongen.

– Nå har vi mange gode på benken, som kan komme inn å avgjøre kamper. Det er viktig, og et stort framskritt siden i fjor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.