RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny beliggenhet for den amerikanske ambassade?

Jeg viser til artikkel i siste utgave av Ullern Avis Akersposten om den påtenkte ambassade for USA i Husebyskogen. Poersonlig syns jeg nok Margrethe Geelmuyden med naboer overdriver redselen for terrorangrep. Antakelig ville de protestert like iherdig om det var en skole eller eldresenter som skulle bygges. Selv om de faktisk til de grader er prioritert med friområder, vil de ikke for noen pris gi slipp på noe.

Jeg syns plasseringen må være ideell, men hvis protestantene får det som de vil, vil jeg gjerne foreslå og anbefale en annen beliggenhet: Forsvarets gamle eiendom på Holmenkollen i Kongeveien mellom Park Hotell og Holmenkollveien.

Det er Oslo kommune som nå eier eiendommen, og den er visstnok tenkt benyttet som barnehage. Denne eiendommen har en fantastisk utsikt og er utstyrt med store haller i fjellet som kan brukes til lager, eller for den saks skyld bomberom. Adresse i Kongeveien må være attraktivt, og likeså beliggenhet ved siden av Holmenkollbakken. Den eneste naboen, Park hotell, burde være sjeleglad for å få en så verdifull og attraktiv fremtidig kunde. Adkomsten er noe lengre enn Huseby, men med t-banen til Holmenkollen og shuttlebuss videre opp burde det ikke være noe problem. Hadde jeg vært amerikansk ambassadør, ville jeg med glede takket ja til en slik beliggenhet.

Reidar A. Berg

tidl. bystyremedlem for Frp

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere