*Nettavisen* Nyheter.

Ny bro nedtagget

Den flotte nye broen over jernbanen på Bekkelaget har blitt tagget ned før den i hele tatt ble tatt i bruk.

Taggere har allerede griset til den nye broen ved Kjærlighetsstien på Bekkelaget.

BEKKELAGET: Friluftsetaten har den senere tid holdt på å bygge en ny gangbro over jernbanen ved Bekkelaget. Broen skal knytte turstien, den såkalte kjærlighetsstien, fra Ekebergåsen sammen med turstien mot fjorden og vil fungere som skolevei for mange barn.

Har ventet åtte år

Nærmiljøet har ventet på denne broen i over åtte år etter at den forrige ble revet. I denne perioden har det ikke vært noen direkte forbindelse mellom øvre og nedre del av Bekkelaget.

De første etappene av å få broen på plass er nylig avsluttet, men det har vært sperret for ferdsel da avsluttende arbeider fortsatt gjenstår.

Knappe en og en halv uke etter at brofundamentet ble satt på plass, har noen forsert sperringene og tagget ned hele brua og det ene fundamentet.

Politianmeldes

Vi skal politianmelde forholdet, men må bruke tid og penger på fjerning. På mange flater kan det rett og slett være vanskelig å få bort alt. For å fjerne taggingen på brofundamentene er vi avhengig av stopp på jernbanen, med fullt vakthold og stor arbeidsinnsats, forteller prosjektleder Marianne Øverlie ved Friluftsetaten, som naturlig nok er svært skuffet over hærverket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.