*Nettavisen* Nyheter.

Ny bronse til MS/Abildsø

MS/Abildsøs juniorjenter gjentok bedriften fra fjoråret, og sikret bronse i Norway Cup.

- Det er litt kjipt å bli slått i semifinalen i år igjen, men egentlig er vi kjempefornøyde. På forhånd hadde vi håpet å komme til finalen, men det hadde vel de fleste lagene, tipper kaptein Maria Arnesen (17).
Det unge juniorlaget ble stoppet i semifinalen av Grei/Linderud, etter en jevn og tett kamp.
- Vi har spilt bra gjennom hele turneringen, helt til den siste kampen. Der presterte vi ikke opp mot vårt beste, mener Maria.

Mye folk

Det har ikke vært særlig innbydende værforhold for verken spillere eller tilskuere under årets turnering, men M/S-jentene har kost seg ute på gresset.
- Vi har spilt mange morsomme kamper, og det har kommet mye folk for å se på oss selv om det har vært dårlig vær, påpeker Maria.
Jentene avanserte enkelt fra puljespillet, med tre seire og 15-0 i målforskjell. Sluttspillet bød heller ikke på store problemer, før Grei/Linderud sto på motsatt banehalvdel i semifinalen. De vant forøvrig cupen på straffespark mot Kurland/TS i finalen.

Samme lag

Også i fjor ble laget slått ut i semifinalen, men sjansene for finaleplass bør øke til neste år. Laget forblir nemlig stort sett uforandret.
- Det er bare tre stykker som er for gamle til å være med neste år, og selv er jeg junior om to år også, sier kapteinen.
- Da blir ambisjonene å vinne hele Norway Cup?
- Vi skal i hvert fall prøve. Jo, vi skal vinne neste år, avslutter Maria.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag