RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny direktør i Ultima


Lars Petter Hagen fra Vålerenga er ny direktør i Ultima.
Lars Petter Hagen fra Vålerenga er ny direktør i Ultima.
Lars Petter Hagen (33) er engasjert i stillingen som direktør og kunstnerisk leder for Ultima 2009.

VÅLERENGA: Vålerenga-beboer Lars Petter Hagen er frilans komponist og kommer fra stillingen som kunstnerisk leder i landsforeningen Ny Musikk. Det siste året har han også vært kunstnerisk leder for Nordic Music Days 2009. I tillegg er han kunstnerisk leder for Happy Days Sound Festival, som han etablerte sammen med Trond Reinholdtsen i 2005.

Hagen er bosatt på Vålerenga, men kommer opprinnelig fra Ski utenfor Oslo. Han har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole hvor han studerte komposisjon.

Utfordrende arbeid

Med så mange forskjellige uttrykk, så mange flinke musikere og så mye energi som kjennetegner musikkscenen i dag, er det en kjempespennende tid å lede Ultimafestivalen i. Jeg gleder meg veldig til dette morsomme og utfordrende arbeidet!, sier Lars Petter Hagen.

Attraktiv leder

Styreleder Stein Olav Henrichsen uttrykker at styret er svært fornøyd med å ha fått Lars Petter Hagen i direktørstolen: - Lars Petter Hagen har både erfaringen, kompetansen og energien vi ønsker oss i denne stillingen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere