RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny eier på Furuset senter

Den nye eieren vil utvikle Furuset senter til å bli et enda bedre nærsenter i fremtiden.

FURUSET: Nordicgate Eiendom vil foreløpig ikke røpe det konkrete innholdet i senterplanene. - Furuset senter er et aktivt lokalsenter. Vi vil nok være enda mer aktiv enn tidligere eier for å utvikle senteret til å bli et positivt senter for Furuset, sier Geir Normannnseth i selskapet til Lokalavisen Groruddalen.

Ser muligheter

Eiendomsselskapet tok over senteret den 1. juni og varsler endel endringer i fremtiden.
- Hvorfor kjøpte dere senteret?
- Vi ser veldig store muligheter med Furuset, et område som har et stort utviklingspotensial. Vi ønsker å utvikle senteret i samarbeid med lokale aktører. Akkurat nå er vi inne i en fase med research og planlegging, sier han.
Nordicgate Eiendom driver eiendomsutvikling i hele Oslo-området. 70 prosent av virksomheten er boligutviklingsprosjekter, mens resten går på næringsutvikling. Selskapet har bitt seg merke i at Groruddalen er et område det skal satses kraftig på. Groruddalsatsningen gjør Furuset til et ekstra interessant område.
- Det skjer mye i området og det er en spennende byutvikling på gang. Vi er bevisst på det som er av planer for Groruddalen. De konkrete planene kan vi komme tilbake til i neste runde, avslutter Normannseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere