RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny forbindelse over Akerselva


Jarl Alnæs (V) fra bydelsutvalget på Grünerløkka fikk æren av å klippe snoren til den nye broen.
Jarl Alnæs (V) fra bydelsutvalget på Grünerløkka fikk æren av å klippe snoren til den nye broen. Foto: Foto: Aspelin ramm
En ny bro som forbinder Vulkan med bydelen på andre siden av elven, er nå åpnet.

GRÜNERLØKKA: Det bygges opp en ny «bydel» på Vulkan i disse dager. Langs Akerselva ved Kuba finner du et nytt hotell, Bellona-bygget, en mathall og mye mer. Broen over Akerselva har vært åpen for publikum en stund, men søndag 16. januar ble det hele åpnet med en seremoni.

– Det var gledelig å se så mange fremmøtte. Det er et godt tegn på at prosjektet vekker interesse i lokal-miljøet, sier Randi Kvissel Haugen, eiendomsansvarlig i Aspelin Ramm.

Snorklipp

Bydelspolitiker Jarl Alnæs fra Venstre fikk jobben med å klippe over snoren, og erklære gangbroen for åpnet. De fremmøtte ble møtt av et humoristisk og underholdende innslag av ulike dansestiler av danser og bevegelseskunstner Kyrre Texnæs.

Det hele ble rundt av med varme wienerpølser og varm solbærtoddy mot vinterkulda.

Kulturbasert næringsliv

– En av hovedtankene bak Vulkan er å legge til rette for et kulturbasert næringsliv gjennom å skape mye aktivitet. Da er det morsomt å se at så mange møter opp på en søndag formiddag på en byggeplass. Det lover godt for å trekke mennesker og aktiviteter til området i fremtiden, sier eiendomsansvarligen.

Alle byggene i Vulkan-prosjektet skal etter planen stå ferdig i 2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere