Gå til sidens hovedinnhold

Ny golfbane på Bogstad

I går kveld vedtok Oslo golfklubb å bygge om Bogstad golfbane for om lag 60 millioner kroner. Det skal 3000 trailere til bare for å frakte fyllmasse bort fra banen.

Bogstad: Det ekstraordinære årsmøtet i Oslo golfklubb vedtok med 362 stemmer mot 130 at klubben skal få en golfbane i verdensklasse. Den 9. september starter utbedringen av Bogstad golfbane. Banen vil være stengt hele sesongen 2008 mens arbeidet pågår. Utslitt jordsmonn og dårlig drenering gjør det nødvendig å legge ny masse over hele banen. Samtidig skal nytt gress, eget varmluftssystem og riktig helning på den nye banen sørge for at dreneringen er under kontroll. Det hele er kostnadsberegnet til cirka 60 millioner kroner.
Nærmiljøet må forberede seg på omfattende anleggstrafikk, da det skal 3000 trailere til for å få fjernet dagens fyllmasse fra banen. I tillegg skal ny masse legges på. Når banen står ferdig vil golfklubbens 2500 medlemmer nyte godt av en bane i verdensklasse og samtidig kan golfsesongen forlenges med opp til to måneder.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her