RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny høyblokk på Kringsjå?


SÅNN: Forslag til hvordan det kan bli med ny blokk i Folke Bernadottes vei. – Vi vil understreke at illustrasjonen kun er en skisse, den er ikke vedtatt, sier Ida Cathrine Freng i Norges Handicapforbund. Illustrasjon: Arcasa Arkitekter
SÅNN: Forslag til hvordan det kan bli med ny blokk i Folke Bernadottes vei. – Vi vil understreke at illustrasjonen kun er en skisse, den er ikke vedtatt, sier Ida Cathrine Freng i Norges Handicapforbund. Illustrasjon: Arcasa Arkitekter Foto: Illustrasjon: Arcasa Arkitekter
Norges Handikapforbund eier også nabotomten i Folke Bernadottesvei. Nå planlegger forbundet ny blokk på ti etasjer.

KRINGSJÅ: Norges Handikapforbund eier Folke Bernadottes vei 2. Nå ønsker forbundet å bygge boliger også i Folke Bernadottes vei 4, på tomten de selv eier.

Fra planinitiativet som er på gang, står det blant annet: «En realisering av tomten i Folke Bernadottes vei 4 kan sikre deres arbeid i årene fremover …Blokken blir på ni og ti etasjer – ti etasjer mot nr. 6. Det er planlagt i alt 34 nye leiligheter i blokken…»

Det står også at naboeiendommen i dag har parkeringsplasser på byggetomten, men disse er foreslått erstattet gjennom et felles underjordisk parkeringsanlegg under den nye blokken. Mer om planene på plan- og bygningsetatens saksinnsyn.

LES OGSÅ: Nye Rønningen - nesten 60 nye boliger?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere