RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For andre gang denne uka gikk innbruddsalarmen på Prinsdal skole. Her er noe av skadene etter det første innbruddet.
For andre gang denne uka gikk innbruddsalarmen på Prinsdal skole. Her er noe av skadene etter det første innbruddet. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

Ny innbruddsalarm på Prinsdal skole

Les Manglerud-politiets logg fra ukas første dager!

Brytespor på dør på Prinsdal skole

PRINSDAL: Onsdag kveld gikk innbruddsalarmen igjen på Prinsdal skole. Politi og vekter som kom til stedet, oppdaget brytespor på en inngangsdør. Det ble gjort søk med hund i bygningen, men ingen ble funnet.

Politiet kontrollerte noen gutter i 17-18  årsalderen som var utenfor. Dette skjedde bare få dager etter det alvorlige innbruddet og hærverket natt til mandag.

– Kan disse to sakene settes i forbindelse med hverandre?

– Vi etterforsker saken, og er selvfølgelig oppmerksom for å se etter en eventuell sammenheng, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø.

– De to unge som ble tatt for innbruddet sist helg, ble ikke fengslet, legger han til.

 

Stjal for 150 kroner

HAUKETO: Tirsdag formiddag ble en butikktyv tatt i REMA 1000 på Hauketo. Den 43 år gamle mannen fra Øst-Europa hadde forsynt seg med varer for 150 kroner. Han var nylig kommet til landet, og hadde ikke rukket å få seg en adresse. Han ble kjørt sentralarresten.

 

17-åring bak rattet

SKULLERUD: En politipatrulje stoppet tirsdag ettermiddag en bil i Olav Helsets vei på Skullerud. Bakgrunnen var noe tvilsom kjøreadferd.
Det viste seg at den unge sjåføren bare var 17 år og således ikke hadde førerkort, og ble anmeldt for kjøring uten sertifikat. Gutten, som bor i nærområdet, ble hentet av mor.

 

Fant narkotika i bil

OPPSAL: Onsdag kveld ble en bil stoppet i Østmarkveien . Det ble funnet narkotika på en 35 år gammel mann i bilen. Han ble anmeldt for besittelse.


Stjal barberblader

LAMBERTSETER: Meny på Lambertseter senter meldte onsdag formiddag at de hadde tatt en butikktyv. Han hadde stjålet barberblader. Vedkommende var tatt for det samme også dagen før. Den 23 år gamle mannen fra Øst-Europa ble kjørt sentralarresten.

 

Kjørte i grøfta

KLEMETSRUD: Det ble ekstra store trafikkproblemer på E6 onsdag ettermiddag etter at en bil hadde kjørt i grøfta på vei innover ved Klemetsrud.  Køene bygget seg opp begge veier – dels på grunn av at et kjørefelt ble sperret, og de som kjørte utover, måtte selvfølgelig stille sin nysgjerrighet.
Den aktuelle bilfører forklarte at han hadde måttet ta en unnamanøver for ikke å kjøre på en bil foran som bremset opp. Dermed dro bilen ut av veien. Bilen ble dratt opp av bergingsbil.

 

Mislykket oppfyring

LAMBERTSETER: Onsdag kveld meldte naboer til en leilighet i Antenneveien på Lambertseter om mistenkelig lukt – muligens brann.
Redningsetatene tok seg inn i leiligheten og kom til en 89 år gammel mann. Han forklaret at han hadde forsøkt å fyre opp i peisen med tennbriketter, men det resulterte i mye røyk. Ingen personskader og ingen brann, men det tok litt tid å få luftet ut.

 

Kastet pose ut av bilvinduet

MORTENSRUD: Politiet stoppet natt til torsdag en bil i Mortensrudveien. Tjenstemennene hadde sett at det ble kastet en pose med hvitt stoff ut av bilvinduet. De to i bilen, en på 23 og en på 26 ville ikke vedkjenne seg eierforholdet til posen som viste seg å inneholde narkotika. Begge ble derfor kjørt sentralarresten.

 

Les også: Politiloggen fra helgen – hadde bilen full av sterke drikkevarer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere