RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny innbruddsbølge?


Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon ber folk låse stigene sine og melde fra til politiet om de ser noen mistenkelig.
Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon ber folk låse stigene sine og melde fra til politiet om de ser noen mistenkelig.
Organiserte innbruddsbander har herjet vestkanten av Oslo og Asker og Bærum den siste tiden, nå kan de være på vei til vårt området.

OSLO SYD: Klokken 17.26 torsdag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Kaptein Oppegårds vei. Tyvene hadde kommet seg inn i huset via et vindu i andre etasje ved hjelp av stige.

Dette er en fremgangsmåte politiet på Manglerud kjenner godt fra før, og som også er sett i de mange innbruddene på vestkanten.

– Vi har hatt noen saker den siste tiden, og må bare be folk om å låse stigene sine fast slik at de ikke er lett tilgjengelig for uvedkommende, advarer Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Drevsjø ber også folk sjekke at naboen har låst stigen sin da det har vært en del tilfeller hvor nabostigen er brukt til innbrudd.

Det er hovedsakelig Nordstrandsområdet som er rammet, men det har også vært innbrudd i Bydel Østensjø og Søndre Nordstrand.

– Vi ber også folk være oppmerksomme og melde ifra til oss hvis de ser noe mistenkelig, sier Drevsjø.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere