RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny innbruddsbølge?


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Rundt årsskiftet kunne Manglerud-politiet melde om få innbrudd, men nå kan det se ut som det tar seg opp igjen.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Vi har hatt noen innbrudd i det siste, og senest denne helgen kom det flere meldinger, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.– Har det vært så mange at det kan tyde på at det går mot en ny innbruddsbølge?

– Det er det for tidlig å si noe om, men vi setter inn ressurser for å oppklare og se om det er noen sammenheng.Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tomt hus

OPPSAL: Første innbruddsmelding denne helgen kom allerede fredag formiddag da en person oppdaget at det var knust vindusrute hos naboen som vedkommende visste var bortreist.

Det er uklart om noe var stjålet, men politiet kunne konstatere at det var rotet til i boligen.

Sto på verandaen

BØLER: Litt over kl. 14 på fredag oppdaget en 9 år gammel gutt at det sto en mann på verandaen. Han var interssert i morens lommebok.

Mannen forsvant imidlertid, og politiet har lite å gå etter. Eneste signalement er at han muligens var asiatisk.

Kom hjem til innbrudd

MANGLERUD: Natt til lørdag kom en person hjem til boligen sin i Manglerudveien og oppdaget at det hadde vært innbrudd.

Hadde brukt brekkjern

RYEN: Søndag kveld ble det oppdaget at det hadde vært innbrudd i en bolig i Svartdalsveien på Ryen. Det var brukt brekkjern for å komme inn via en terrasse. Her hadde tyven fått med seg en del - blant annet en laptop og dyre dresser.

Men det er ikke bare om innbrudd det står skrevet i Manglerud-politiets logg for helgen.

Fikk fyringsforbud

LAMBERTSETER: Fredag etter-middag ble det meldt om at det luktet gass fra en bolig i Gina Krogs vei på Lambertseter.

Alle utrykningsenheter kom til stedet, men etter undersøkelse i leiligheten, ble det konstatert at det ikke var snakk om gass. Derimot kom det sur røyk fra en feierluke.

Det ble gitt bruksforbud på ildstedet i boligen inntil feier hadde feid.

Løp med ishakke

OPPSAL: Fredag kveld ble det meldt om det politiet betegner som ordensforstyrrelser i Haakon Tveters vei på Oppsal. En person skulle løpe rundt med en ishakke. Da politiet kom til stedet, var ingen å se, og det kom heller ikke flere meldinger.

Var truende

HOLTET: Lørdag ettermiddag kom det melding om en truende person på Holtet. Vedkommende skulle være svært utagerende, men han hadde ikke vært fysisk i kontakt med noen.

Etter en stund ble en beruset 38-åring pågrepet og kjørt sentralarresten.

Måtte rydde etter seg

HOLTET: En time over midnatt natt til søndag kom det meldinger til politiet om at to gutter forsøplet på Holtet. De hadde sparket ned søppelbøtter i området Bekkelagsveien/ Kongsveien og det så ikke pent ut etter dem.

Etter en stund ble to 18-åringer stoppet i Raschs vei. De innrømmet sine ugjerninger og ble satt på kurs mot «åstedet» for å rydde etter seg.

Trodde det var brann

PRINSDAL: Tidlig søndag ettermiddag kom det melding om mulig brann i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal. Det skulle være røyklukt, og alarmen hadde gått i lengre tid. Ingen åpnet da naboer ringte på.

Etter hvert ble det fremskaffet nøkkel. Ingen personer var i boligen, og det var heller ingen brann. Brannvesenet konkluderte med feil på røykvarsleren.

Full overtenning

HOLMLIA: Natt til mandag ble det meldt om bilbrann på Holmlia. Da utrykningsenhetene kom til Lusetjern-veien ved Kiwi, kunne de konstatere full overtenning i en bil, og det var også varmeskader på en annen den hadde trillet mot. Det var ingen personer i nærheten som kunne si noe om hvorfor det hadde tatt fyr.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere