*Nettavisen* Nyheter.

Ny innbruddsbølge?

Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon ber folk låse stigene sine og melde fra til politiet om de ser noen mistenkelig.

Organiserte innbruddsbander har herjet vestkanten av Oslo og Asker og Bærum den siste tiden, nå kan de være på vei til vårt området.

Klikk på bildet for å forstørre.

Politiet har registrer flere innbrudd i våre bydeler den siste tiden. Nå advarer de folk om at en ny innbruddsbølge kan være på gang. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

OSLO SYD: Klokken 17.26 torsdag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Kaptein Oppegårds vei. Tyvene hadde kommet seg inn i huset via et vindu i andre etasje ved hjelp av stige.

Dette er en fremgangsmåte politiet på Manglerud kjenner godt fra før, og som også er sett i de mange innbruddene på vestkanten.

– Vi har hatt noen saker den siste tiden, og må bare be folk om å låse stigene sine fast slik at de ikke er lett tilgjengelig for uvedkommende, advarer Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Drevsjø ber også folk sjekke at naboen har låst stigen sin da det har vært en del tilfeller hvor nabostigen er brukt til innbrudd.

Det er hovedsakelig Nordstrandsområdet som er rammet, men det har også vært innbrudd i Bydel Østensjø og Søndre Nordstrand.

– Vi ber også folk være oppmerksomme og melde ifra til oss hvis de ser noe mistenkelig, sier Drevsjø.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag